Klubbinfo
Lagnavn: Sheffield Wednesday Football Club
Kallenavn: The Owls
Stiftet: 1867
Hjemmebane: Hillsborough Stadium (Kapasitet: 39,732)
Eier: Dejphon Chansiri
Tabellplassering i fjor: 13. plass
Tabelltips forrige sesong: 20. plass
Årets spiller forrige sesong: Keiren Westwood

Vurdert av Eirik Aase

I flere år hadde Milan Mandaric lekt med tanken om å selge Sheffield Wednesday. Den 76 år gamle forretningsmannen hadde et ønske om å tilbringe mer tid med familien, samtidig som han ville fokusere mer på andre forretninger. Etter et par mislykkede forsøk på å selge klubben de siste sesongene, fant endelig Mandaric en kjøper som han kunne stole på. Mannen han skulle selge klubben til var den thailandske rikingen Dejphon Chansiri, og det valget kan vise seg å være et vendepunkt for klubben.

Chansiri er nok et ukjent blad for de aller fleste. Wednesdays nye eier har gjort seg rik på frossen fisk, og har nå bestemt seg for å bruke litt av sine penger på å få den flotte Yorkshire-klubben til å sprelle som en laks igjen. Allerede under sin første pressekonferanse som ny Owls-eier i mars kunne Chansiri røpe klubbens nye målsetning. Ifølge Chansiri skal Wednesday feire 150 års jubileum i Premier League, og det jubileumet er bare to år unna.

Det er ikke mulig å sette et slikt mål uten å investere penger i klubben, og det vet Chansiri godt. Han skal ikke ha problemer med bruke mye penger på nye spillere, noe som har fått Wednesday til å være et av de mest interessante lagene å følge på sommerens overgangsmarked. Daglig har det kommet nye rykter om rekordsigneringer, og det har selvsagt gjort Chansiri til en populær mann blant klubbens supportere.

Under en treningskamp mot York City tidligere i sommer hadde Chansiri tatt turen for å se sitt nye lag, samtidig som han kunne treffe supporterne. Han ble da møtt med hyllest og sanger, mens folk sto i kø for å få forevige øyeblikket med en ”selfie” med mannen som endelig skal ta Wednesday opp til Premier League. En liga som Wednesday ikke har besøkt siden tusenårsskiftet.

Selv om alt har virket rosenrødt rundt både oppkjøp, ambisjoner og spillerkjøp denne sommeren, har supporterne fått merke medaljens bakside også. Da klubben lanserte billettprisene for den kommende sesongen, var det nok en del som satte morgenkaffen i halsen. For enkelte av Wednesdays kamper i Championship må man betale over 500 kroner for å sikre seg billett. Det er himmelhøyt over prisnivået hos de andre klubbene i ligaen, og et skikkelig slag i ansiktet til alle barnefamilier og fattige supportere som gjerne kunne tenkt seg å tilbringe lørdagene på vakre Hillsborough.

Etter et par dager med heftige diskusjoner på diverse diskusjonsforum på verdensveven, kom det endelig en offisiell uttalelse fra Chansiri. Det spørs likevel om hans uttalelse bare fungerte som bensin på bålet. Chansiri sa nemlig klart i fra at dersom målet om Premier League-fotball skal nås, er man nødt til ta del i denne reisen sammen. En finere måte å fortelle supporterne at de er nødt til å tømme lommeboken dersom de ønsker at laget skal kjempe i toppen. Dette fordi nye økonomiske regler i Championship begrenser muligheten for Chansiri til å spytte inn penger til spillerkjøp, mens inntekter fra kampdag kan gå rett til overgangsbudsjettet.

Det er slik den moderne fotballen har blitt, og vi har sett en rekke med eksempler de siste årene om hvordan rike eieres inntreden kan føre til både oppturer og nedturer. Wednesday-supporterne vil selvsagt håpe at deres nye thailandske eier kan sørge for noen etterlengtede positive år, og jeg kan fint forstå deres optimisme. I sommer har man gjort spennende signeringer på spiller- og trenerfronten. Dersom alt klaffer skal man ikke se bort fra at det kan bli noen uforglemmelige sesonger fremover, og da gjør det kanskje ikke så mye for de trofaste supporterne at de må betale litt ekstra for det.

Keeper

Mellom stengene har Wednesday den målvakten som imponerte mest i Championship forrige sesong. Keiren Westwood er født og oppvokst i Manchester, og gikk gradene i akademiet til Manchester City, ettersom han hadde blitt avvist hos Manchester United. Han fikk aldri prøve seg i City, og vurderte faktisk å legge opp som fotballspiller for å bli politi da hans kontrakt med klubben gikk ut. Heldigvis valgte han å gi fotballen et nytt forsøk da han som 20-åring gikk til Carlisle United. De rykket opp i hans debutsesong med The Cumbrians, men han fikk så og si ingen spilletid i ligaen. I første sesong i League Two klarte han kjempe til seg plassen som førstekeeper, og spilte en viktig rolle da de like så greit rykket opp til League One på første forsøk.

I sin andre sesong i League One gjorde han virkelig et navn ut av seg selv. Carlisle var med helt i toppen av tabellen og Westwood ble både årets spiller i klubben og kom med på årets lag i League One. Etter den sesongen ble han snappet opp av Coventry City som på den tiden spilte i Championship. Allerede i sin debutsesong kom han med på årets lag i Championship, og i den påfølgende sesongen ble han årets spiller i Coventry. Etter tre meget bra sesonger på Ricoh Arena, ble han hentet av Sunderland i 2011. Der har han for det meste sittet på benken de tre siste årene, men har hatt enkelte perioder som førstekeeper. På det irske landslaget har han spilt 17 kamper, og var med i troppen til EM i Polen og Ukraina i 2012. Det er liten tvil om at Westwood er en dyktig keeper på dette nivået.

I sommer har Chris Kirkland forlatt klubben ettersom han ønsket å finne en klubb hvor han kunne få mer spilletid enn han kom til å få hos uglene, noe som gjør at man bare sitter igjen med Lewis Price som reservekeeper. Den walisiske landslagskeeperen har de siste sesongene fått god tid til å bli kjent med benken på Selhurst Park, ettersom han har spilt annenfiolin bak den dyktige keeperen Julian Speroni hos Crystal Palace.

Forsvar

Bakerst på banen ser jeg for meg at den nye hovedtreneren Carlos Carvalhal kommer til å gå for en forsvarsfirer. Det har han vært tro mot i tidligere år, og det er også det han har brukt mest i sommer. På stopperplass har man hentet inn et par nye ansikt, men fortsatt vil nok Tom Lees inneha den ene plassen. Den tidligere Leeds-spilleren gikk gradene i Leeds akademi, og var lenge sett på som en meget talentfull forsvarsspiller. Dessverre fikk han seg en skikkelig nedtur etter Neil Warnock forlot klubben. Under Brian McDermotts ledelse slet han kraftig, og da overgangsryktene rundt Lees begynte å svirre i fjor sommer, var det ingen Leeds-supportere som felte noen tårer. Det er det likevel kanskje noen som gjør nå dersom de har sett hvor god Lees har vært for uglene lenger sør i Yorkshire. Lees var nemlig en av de viktigste bidragsyterne til at Wednesday var et av de mest solide lagene i Championship forrige sesong.

Ved siden av Lees tror jeg Darryl Lachman kan komme til å spille en viktig rolle denne sesongen. Den 25 år gamle stopperen kommer fra Twente, som spiller på det øverste nivået i nederlandsk fotball. Lachman fikk 15 kamper for Twente forrige sesong, og representerer den eksotiske karibiske øyen Curacao på den internasjonale scenen. Lachmans gode tekniske ferdigheter og trygghet med ballen gjør han til en god mann å ha på stopperplass i det systemet Carvalhal prøver å innføre på Hillsborough. Det samme kan nok ikke sies om kaptein Glenn Loovens, men den nederlandske stopperen vil nok være mye involvert denne sesongen han også. Den tidligere Celtic-stopperen fikk 26 kamper for uglene forrige sesong, og flere ganger fikk man se hvordan Loovens kunne bryte opp angrep på imponerende vis.

Vincent Sasso er en annen ny spiller som har blitt hentet på lån fra den portugisiske klubben Braga. Han har en lang fotballutdannelse fra diverse akademier, som for eksempel Paris Saint-Germain og Nantes. I 2012 tok han turen til portugisisk fotball, men der har han aldri blitt noen hit. Det er derfor vanskelig å ha store forventninger til den allsidige forsvarsspilleren som kan bekle både backplass og stopperplass. Likevel må det være mye fotball i Sassos kropp med tanke på de utallige ungdomslandskampene han har fått for Frankrike opp gjennom årene. Claude Dielna ble man kjent med forrige sesong da han vikarierte både på venstreback og stopperplass. 27-åringen går nå inn i sin andre sesong på Hillsborough etter overgangen fra Olympiakos, og i likhet med Sasso vil hans allsidighet komme godt med i de bakre rekker.

På backene har man mistet både Lewis Buxton og Joe Mattock til lokalrival Rotherham United, uten at det trenger ha noen betydning. Fortsatt har man både Liam Palmer og Jeremy Helan igjen i den blå og hvite drakten. Palmer kan spille både i forsvar og på midtbanen, men det var hovedsakelig på høyrebacken han frekventerte forrige sesong. Akademiproduktet som har tatt steget opp fra Wednesdays ungdomsavdeling fikk sitt store gjennombrudd i sesongen 2013/14. Da ble han tildelt prisen for årets spiller av både klubben og lokalavisen. Jeremy Helan fikk ikke like mange kamper som Joe Mattock på venstrebacken forrige sesong, men jeg har store forventninger til den raske franskmannen denne sesongen. Den tidligere Manchester City-spilleren bør passe bra inn i Carlos Carvalhals spillestil, hvor han med sin hurtighet vil få mye rom å boltre seg på fremover på banen.

Det vil ikke overraske meg om Helan blir en av de som imponerer mest for Wednesday denne sesongen, men på motsatt side av banen vil han få tøff konkurranse om oppmerksomheten fra Jack Hunt. Høyrebacken som gikk til Crystal Palace fra Huddersfield Town høsten 2013, har aldri fått muligheten til å vise seg frem på Selhurst Park. Det har resultert i flere låneopphold i Championship, og nå skal han tilbringe én sesong hos Wednesday. Med sin hurtighet og direkte spillestil ser jeg for meg at det kan bli en bra match, så fremt han klarer holde seg skadefri. Til sist må man også nevne den tidligere Manchester United-spilleren Marnick Vermijl som ble hentet til klubben i vinter. Han ble lenge sett på som et stort talent, og har flere ungdomslandskamper for Belgia.

Midtbane

Dersom Carlos Carvalhal går for den 4-3-3 formasjonen som han har brukt i sommer, vil det være tøff konkurranse om de tre sentrale plassene på midtbanen. Den første som må trekkes frem er uansett Lewis McGugan. Midtbanespilleren fikk seg en skikkelig opptur da han var på lån på Hillsborough forrige sesong, etter at hans prestasjoner gradvis hadde blitt svakere og svakere hos Watford. McGugan gikk fra å være en av de mest fryktede midtbanespillerne i ligaen, til å fremstå som en trivelig liten mops under sin tid i Watford. Forrige sesong fikk man igjen se hans gode offensive kvaliteter blomstre, og hans skuddfot er det ikke mange i Championship som kan matche. I sommer ble han hentet permanent til Hillsborough, og det er store forventninger til 26-åringen foran den nye sesongen.

En annen som har fått Owls-fansen til å trekke på smilebåndet i sommer er Alex Lopez. Den 27 år gamle spanjolen har i flere år vært fast på det spanske La Liga-laget Celta Vigo, men ble sittende en del på benken forrige sesong. Derfor har han valgt å prøve lykken i England for første gang i karrieren, og det er noe de trofaste supporterne på Hillsborough setter pris på. I spansk fotball har han ved flere anledninger fått vist frem noen meget habile langskudd, og forhåpentligvis får vi se mer av det i Championship også.

Kieran Lee gikk gradene i akademiet til Manchester United, men klarte aldri skaffe seg en plass på førstelaget til de røde djevlene. Likevel fikk han et par sjanser med verdensstjernene på førstelaget i sesongen 2006/07. Etter sesongslutt fikk han prisen for årets beste spiller på reservelaget, men året etter gikk turen videre til Oldham Athletic. Der ble han ble kåret til årets spiller i begge sine to siste sesonger før han gikk til Sheffield Wednesday i 2012. Hans første sesong på Hillsborough var ikke noe å skrive hjem om, men i sesongen 2013/14 tok han flere steg. Hans fantastiske innsats og herlige taklinger gjorde at han fungerte optimalt sentralt på midtbanen, selv om han tidligere hadde brukt det meste av sin tid på høyrebacken. Forrige sesong blomstret han offensivt og endte opp med hele seks scoringer.

Med såpass mange gode offensive spillere tilgjengelig sentralt å midtbanen, er det viktig å ikke glemme den defensive biten. Jose Semedo har vært i Yorkshire-klubben i tre år, og ble kåret til årets spiller i klubben da de rykket opp til Championship i hans debutsesong i Wednesday. Han er en skikkelig ryddegutt på midtbanen med tøffe taklinger og holder sjeldent igjen i duellene. Filipe Melo kom fra portugisisk football I vinter, men har foreløpig ikke satt fyr på Championship. Sam Hutchinson ble hentet permanent til klubben da hans kontrakt med Chelsea gikk ut i fjor sommer. Med sin energiske spillestil kan han fungere bra begge veier på midtbanen, men fortsatt har jeg ikke blitt helt overbevist av hans prestasjoner. Mye skyldes nok at han ikke ser ut til å ha helt kontroll på temperamentet sitt. Alt for ofte plukker han opp unødvendige kort, noe som har ført til et par utvisninger også. Det er noe han må jobbe med dersom han skal kunne prestere på høyt nivå.

Angrep

Av alle de spennende signeringene Wednesday har foretatt i sommer, er det spesielt én spiller som får hjertet til å slå litt raskere hos Owls-fansen. Den portugisiske vingen Marco Matias kan fort vise seg å bli en av Championships største attraksjoner, så fremt han takler overgangen til engelsk fotball på en god måte. Det er mange gode spillere fra resten av kontinentet som har slitt med akkurat den overgangen, men Matias prestasjoner i portugisisk fotball har alene vært nok til å skape optimisme i den blå delen av Sheffield. Etter å ha gått gradene i Sporting Lisboas imponerende akademi, måtte Matias prøve lykken i flere andre klubber da han ikke ble funnet god nok for den portugisiske storklubben. I sesongen 2013/14 begynte man å se hans kvaliteter fremover på banen for Vitoria Guimaraes, men det var først forrige sesong han virkelig imponerte.

Han ble hentet permanent til den vakre ferieøya Madeira av eliteserieklubben Nacional, og det viste seg å være et smart trekk. Om det var den deilige sjøluften eller bare tiltro fra treneren som hjalp er vanskelig å si, men Matias briljerte i hvert fall for laget som har kallenavnet ”Alvinegros”. Han var en viktig bidragsyter for at Nacional havnet på syvendeplass på tabellen, men mest imponerende var det faktum at han endte opp som den mestscorende portugisiske spilleren i Primeira Liga med 17 scoringer. Til sammenligning hadde spissen Jackson Martinez 21 scoringer for Porto, og han ble solgt for over 300 millioner kroner i sommer. Er det rart man har store forventninger til den bevegelige og målfarlige vingen Wednesday har hentet?

Matias er ikke den eneste nye vingen på Hillsborough denne sesongen. Ross Wallace forlot Burnley i sommer etter fem sesonger i Lancashire, og håper nå at han skal få mer tillit i sin nye klubb. Wallace har blitt 30 år gammel og er i sin beste alder, og vil mest sannsynlig levere mer stabile prestasjoner enn det den uforutsigbare Chris Maguire gjorde i klubben. En annen faktor som kan gjøre Wallace til en viktig brikke denne sesongen, er hans eminente dødballer. Både på frispark og hjørnespark vil Wallace være en trussel mot motstanderne denne sesongen.

I hele sommer har Wednesday blitt linket til diverse spisser på overgangsmarkedet. Noen av spissene som har blitt nevnt har vært innenfor den urealistiske kategorien, men det har også vært et par realistiske alternativer. Derfor har det vært lett å glemme at uglene allerede har en del angrepsspillere i troppen, og flere av de har mye å bevise etter en skuffende sesong. Spesielt Stevie May bør heve spillet sitt et par hakk denne sesongen. I sommer har det blitt spekulert i en retur til Skottland for den langhårete spissen, men han er klar på at han vil kjempe om en plass på laget i Yorkshire. Den 22 år gamle spissen scoret mål på bestilling i de to foregående sesongene før han gikk til Wednesday, og i fjor høst fikk han sin debut på det skotske landslaget.

Dersom May klarer finne tilbake til tidligere form, vil Wednesday ha en skikkelig juvel på topp. Hvis det ikke skulle skje vil de likevel ha Atdhe Nuhiu, Caolan Lavery og Sergio Bus tilgjengelige. Den høyreiste spissen Atdhe Nuhiu er av noen best kjent for å dele navn med en kjent streamingside, men også for å ha scoret målet som førte til at Watford ikke vant ligaen i vår. Han endte opp som toppscorer for uglene forrige sesong med 11 mål, og har nok store planer om å gi supporterne enda mer å juble for denne sesongen.

Sergio Bus er en rumensk spiss som ble hentet fra CSKA Sofia i vinter. I debuten mot Cardiff City fikset han straffespark, men vi fikk se lite av han resten av våren. Caolan Lavery er født og oppvokst i Canada, men har nordirske foreldre. Derfor har han representert begge land på ungdomsnivå. Til tross for herlig innsats på banen, har han fortsatt til gode å vise at han hører hjemme på dette nivået. Derfor er det mye press på 22-åringen foran årets sesong.

Én uke før sesongstart ble den spennende spissen Lucas João hentet til klubben fra samme klubb som Marco Matias. Den 21 år gamle spissen er ikke av typen som scorer mange mål, men han kan likevel gjøre en fantastisk jobb på topp. Han er høy og sterk, og flink til å spille sine lagkamerater gode. João har flere landskamper for Portugals U21-landslag, og blir sett på som et stort talent i hjemlandet. Det blir interessant å se om uglene har skutt gullfuglen med signeringen av João, og om han kommer til å takle overgangen til engelsk fotball.

Trener

Mange trodde at Stuart Gray skulle få fyken da oppkjøpet gikk i boks i vår, men istedenfor så det ut som om han skulle få fortsette som hovedtrener med et enda bedre støtteapparat rundt seg. Slik skulle det likevel ikke gå, for i begynnelsen av juni kom nyheten om at Gray var ferdig som sjef. Flere store navn ble linket til jobben som ny Owls-sjef, deriblant Sam Allardyce. Derfor var det mange som ble overrasket da den portugisiske treneren Carlos Carvalhal plutselig ble dratt opp av hatten.

Den nye Wednesday-sjefen har en lang karriere hos flere klubber i portugisisk fotball, men Braga var klubben han tilbrakte flest sesonger hos. Det var også der han spilte sin ungdomsfotball, og i 2006 fikk han også lede sin barndomsklubb som hovedtrener. Før den tid hadde han vært sjef for seks forskjellige klubber, hvor Leixoes var det stoppestedet han oppnådde mest suksess. Der ledet han tredjedivisjonsklubben til cupfinale mot nettopp Braga, og som en følge av det klarte han også sikre spill i UEFA Cupen med den lille klubben. De påfølgende sesongene ledet han Leixoes og Vitoria Setubal til opprykk, og siden den gang har han bare ledet lag på øverste nivå.

Dessverre har det ikke helt fungert for Carvalhal i de større klubbene. Han har enten fått sparken eller skuffet måttet forlate klubber som Maritimo, Sporting, Besiktas og Istanbul BB. De fire klubbene er de fire siste Carvalhal har ledet, og etter skuffelsen i Tyrkia tok han to sesongers pause fra managersirkuset. På den tiden har han jobbet som som teknisk direktør for Al Ahly i Dubai. Nå er han endelig tilbake igjen som hovedtrener, men dersom han har planer om å sitte lenge i managerstolen, må han få mye bedre resultater i Sheffield Wednesday enn det han skrapte sammen i sine siste klubber.

Overganger

Dejphon Chansiris løfter om store investeringer og spennende signeringer har gjort sommerens overgangsvindu til et av de mest underholdene vinduene for Sheffield Wednesday-fansen på lang tid. Alle slags spillere har blitt linket til klubben, og overgangssummer på over hundre millioner kroner har ofte frekventert i avisene. Forbruket har ikke vært i nærheten av å være så heftig så langt denne sommeren, men muligens kommer det mer når vinduet stenger. Wednesday må uansett forholde seg innen rammene som Financial Fair Play-reglene tillater. Av de overgangene som har blitt gjort til nå er det likevel mye spennende å spore. Lucas João kan skape problemer på topp, Alex Lopez og Lewis McGugan tilfører mye kreativitet på midtbanen, mens Marco Matias kan være årets beste signering i Championship. Bak på banen er det litt usikkert rundt Darryl Lachmans kvaliteter, men høyreback Jack Hunt vet vi kan prestere bra på dette nivået. Selv om svært mange spillere har forlatt klubben, ser likevel uglene sterkere ut nå enn ved sesongslutt.

Overgangsoversikt:

Inn:
Darren Lachman (FC Twente)
Jack Hunt (Lån fra Crystal Palace)
Vincent Sasso (Braga)
Alex Lopez (Lån fra Celta Vigo)
Marco Matias (Nacional)
Ross Wallace (Burnley)
Lewis McGugan (Watford)

Ut:
Matt Young (Kontrakt utløpt)
Giles Coke (Kontrakt utløpt)
Rhys McCabe (Kontrakt utløpt)
Paul Corry (Kontrakt utløpt)
Dejan Kelhar (Olimpija)
Rafael Floro (Belenenses)
Gary Madine (Bolton Wanderers)
Lewis Buxton (Rotherham United
Joe Mattock (Rotherham United)
Jaques Maghoma (Birmingham City)
Kamil Zayatte (Raed)
Chris Maguire (Rotherham United)

Treningskamper
11.juli: Alfreton Town – Sheffield Wednesday 1-1 (Bus)
15.juli: Ilkestone – Sheffield Wednesday 0-1 (Matias)
18.juli: York City – Sheffield Wednesday 1-1 (McGugan)
24.juli: Braga – Sheffield Wednesday 2-1 (Lavery)
29.juli: Scunthorpe United – Sheffield Wednesday 4-2 (Nuhiu, Matias)
1.august: Sheffield Wednesday – St.Mirren

Styrker/Svakheter

Pluss:
+ Klarer Marco Matias fortsette det spillet han viste i Portugal, kan han alene skaffe Wednesday en mengde poeng denne sesongen.
+ Keiren Westwood var enorm i sin debutsesong med uglene. Var Championships beste keeper forrige sesong.
+ Har en god og bred tropp med dekning i alle posisjoner.

Minus:
– Store utskiftninger i sommer. Selv om stallen ser sterkere ut på papiret, skal man ikke undervurdere de negative effektene store utskiftninger kan medføre.
– Den nye eieren har skapt et enormt forventningspress på et lag som til tross for gode signeringer ikke er i nærheten av å ha like sterk tropp som lagene som er ventet å kjempe i toppen.
– Carlos Carvalhal har vært innom en mengde klubber, og strengt tatt er det lenge siden han oppnådde noe suksess som trener. Nå skal han lede et lag i et land han ikke kjenner, i det som er en utrolig vanskelig liga.

Vurdering:
Optimismen herjer på Hillsborough, og jeg forstår det godt. En ny eier med mye penger og klare ambisjoner gjør godt for supportere som har opplevd motgang og middelmådige sesonger i lang tid. Endelig skjer det noe og da er det lett å bli revet med. Det er likevel litt farlig med tanke på det forventningspresset som oppstår, og i skrivende stund opplever jeg at både eier og supportere har stor tro på at Wednesday skal kunne kjempe helt i toppen av tabellen. Det er da lett å glemme at troppen faktisk ikke er i nærheten av å være like god som de fleste lagene de da må konkurrere med i toppen. Der noen klubber for eksempel har to spisser som begge er kapable til å bli toppscorer i Championship, har Wednesday bare en nysignert ving som kanskje kan bli en suksess.

Det blir også interessant å se hvordan Carlos Carvalhal kan få dette laget til å prestere. Selv om hans CV er imponerende, må man ikke glemme at han ikke oppnådde spesielt stor suksess i de siste klubbene han ledet. Det som likevel er spennende er hans klare tanker vedrørende spillestil og filosofi. Carvalhal er detaljorientert som få, og har klare instruksjoner til samtlige spillere om hver minste ting som skal skje på banen. Forhåpentligvis klarer han få spillerne til å forstå hans tanker, men jeg frykter at det blir for vanskelig å få til i Championship. I så fall må han sannsynligvis få mye tid for å få ting til å sette seg, og det frykter jeg han ikke får med klubbens nye eier. Derfor har jeg ikke stor tro på uglene, til tross for at det er mye spennende på gang. Med et par gode signeringer før vinduet stenger kan det være jeg endrer syn, men foreløpig tror jeg på en plass på nedre halvdel for uglene.

Tips: 14. plass

About The Author

Leave a Reply