Er du en av de som bobler over av spenning hver gang favorittlaget ditt skal presentere sine nye hjemmedrakter? Da kan du trøste deg med at du ikke er alene. Selv om laget ditt alltid har hvite eller røde drakter, er det likevel alltid interessant å se hva slags detaljer og draktsponsor klubben har gått for denne gangen. I den anledning har vil jeg presentere de nye draktene til samtlige lag i årets Championship, og samtidig prøve å kåre den vakreste.

Slik gikk det da jeg gjorde tilsvarende kåring forrige sesong. 

Jeg kommer til å presentere en ny drakt for hver dag fremover, og det vil skje i tilfeldig rekkefølge. Jeg kommer til å trille terningen på samtlige drakter, der terningkast 6 er det beste man kan oppnå. Samtidig er det viktig å understreke at dette er min personlige mening, og at jeg derfor har stor forståelse dersom noen er uenig i karakteren som blir gitt.

Vurdert av: Eirik Aase

 

Draktkåring 2016/17
– Trykk inn på laget under for å se drakt og vurdering.

Terningkast 6:

Birmingham City 

Aston Villa

Terningkast 5:

Leeds United

Norwich City

Cardiff City

Ipswich Town

Queens Park Rangers

Brentford

Preston North End

Terningkast 4:

Wigan Athletic

Newcastle United

Nottingham Forest

Fulham

Terningkast 3:

Barnsley 

Blackburn Rovers

Sheffield Wednesday

Rotherham United

Derby County

Wolverhampton Wanderers

Brighton & Hove Albion

Reading

Terningkast 2:

Bristol City

Huddersfield Town

Burton Albion

Terningkast 1:

About The Author

Leave a Reply